SaferPass Blog

SaferPass ako praktická pomôcka freelancerov

V rámci priblíženia praktického využitia SaferPassu, by sme s vami v dnešnom článku radi zdieľali email, ktorý nám prednedávnom došiel od jedného freelancera, ktorý pracuje externe pre niekoľkých klientov a musí dennodenne riešiť prihlasovanie do rozličných účtov a systémov. Email poukazuje na to, že aj digitálni freelanceri každého zamerania, dokážu z používania SaferPass password managera vyťažiť maximum, ak si to správne zariadia. Čítajte ďalej pre plné znenie emailu používateľa, ktorý si nás nevie vynachváliť.

connectioncover

Adresované SaferPass tímu:

Predmet: Len tak ďalej

“Zdravím celý SaferPass tím 🙂 V prvom rade by som rád pochválil všetkých, ktorí sa na projekte podieľajú, preraziť na dnešnom presýtenom digitálnom trhu je ozaj náročné, takže – good job.

Zároveň by som sa chcel podeliť o jednu konkrétnu skúsenosť s vašim produktom, ktorá sa iste zíde aj vašim ďalším používateľom, hlavne ak ide o freelancerov. Som grafik a social media manager na voľnej nohe, a spolupracujem s početnou skupinou rozličných klientov, pre ktorých vykonávam rôzne grafické práce alebo spravujem ich profily na sociálnych sieťach. V prípade väčšiny z nich potrebujem pristupovať do ich firemných účtov, či už ide o WordPress blog/stránku, Facebook alebo iné. V prípade niektorých potrebujem chodiť aj pravidelne do ich kancelárií, kde mám vyhradený terminál s pripravenými účtami. Pre týchto klientov vykonávam aktivity priamo u nich, vo firemných priestoroch a práve tu vzniká problém, ktorý je mnohým freelancerom v takejto alebo podobnej pozícii dobre známy.

Keď si u takýchto klientov chcem zobrať home-office, pretože potrebujem doma počkať na kuriéra alebo počas dňa niečo zariadiť, nastáva komplikácia s prihlasovaním. Firemný počítač mi nie sú schopní poskytnúť, pretože ich majú vyhradené pre interných zamestnancov pre ICH home-office potreby a tieto sa medzi viacerými ľudmi zároveň nepoužívajú, aj keď by ich ten druhý práve nepotreboval (predpokladám, že z bezpečnostných dôvodov). Klient ma jednoducho potrebuje na mieste a nechce mi umožniť prihlasovanie z môjho osobného počítača (predpokladám, že taktiež z bezpečnostných dôvodov), a ja sa musím podľa toho zariadiť.

Začal som preto hľadať na internete nejaké riešenie, ktoré by vyhovovalo mne, ale aj môjmu klientovi/klientom, a ktoré by som vedel aj do budúcna využívať pre podobné prípady. Keď som objavil SaferPass, celý nadšený som vypisoval klientovi, že som práve vyriešil našu dilemu ohľadom home-officu, a že či by bol ochotný pristúpiť na riešenie, pri ktorom prihlasovanie zabezpečí password manager.

Prvý klient, ktorému som SaferPass navrhol bol spočiatku skeptický, ale mal som šťastie, pretože dotyčný mal slabosť pre „domáce“ digitálne produkty a odsúhlasil môj návrh štýlom „tak teda aspoň na skúšku a uvidíme“. Počnúc tým rozhovorom, sa do firemných účtov tohto klienta prihlasujem výhradne prostredníctvom SaferPassu a všetko ide ako po masle. Odvtedy som postupne prešiel na používanie SaferPassu aj pre iných  klientov s ktorými pracujem týmto štýlom, a každý z nich si nevie vynachváliť jednoduchosť a bezpečnosť  takéhoto prihlasovania.

Preto všetkým freelancerom, ale aj firmám odporúčam dať šancu SaferPass password manageru a vyskúšať výhody, ktoré ponúka. Mne pomohol, takisto môže aj vám. Ďakujem veľmi pekne za váš čas a snahu, a prajem ešte veľa úspechov a zdolaných míľnikov.”

S pozdravom

Váš veľký fanúšik

Screen Shot 2016-05-18 at 11.54.11

SaferPass Business is also available
on other platforms

Stay up-to-date on the new platforms

SaferPass is not providing any new premium subscriptions,
if you need any further assistance please reach out to support@saferpass.com

Buy SaferPass Personal

Teams plan is coming soon

Type in your email and we will notify you when Teams plan is available.

Business plan is coming soon

Type in your email and we will notify you when Business plan is available.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

We’d love to hear from you

SaferPass is also available
on other platforms

Stay up-to-date on the new platforms